korona ajánlói program logo

AJÁNLÁSÁÉRT ÖNNEK 70.000 FT-OT, ISMERŐSÉNEK PEDIG
30.000 FT ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT ADUNK AJÁNDÉKBA!

A Korona Ajánlói Programról

Cégcsoportunk indulása óta több ezer magyar magánszemély szavazott bizalmat szolgáltatásainknak és választja Programjaink valamelyikét ma is!

A Korona Ajánlói Programmal nemcsak Ön, de az ismerősei is jól járhatnak!

Ajánlja tovább másoknak a Korona Életjáradék Programot és minden új szerződő partner után, aki felvételt nyer a Programba és életjáradéki vagy adásvételi szerződést köt, Önnek 70.000 Ft Ajánlói Díjat, valamint ajánlott ismerősének pedig egy 30.000 Ft értékű, választható vásárlási utalványt adunk ajándékba!

Ki fog örülni az ajánlásának?

A nyugdíjasok részéről hatalmas igény mutatkozik az életjáradékra, de még mindig sokan nem is tudnak a lehetőségről vagy tartanak a visszaélésektől. Több mint 20 éves tapasztalatunkkal a Korona Életjáradék Program célja, hogy a szépkorúak évei gondtalanul, biztonságban és anyagi jólétben teljenek! Általunk időt, pénzt és rengeteg csalódást spórolhatnak! Így mindenki örülni fog az ajánlásának. Adja át a Korona Vásárlási Vouchert a családtagjainak, barátainak, szomszédjaidnak és ismerőseinek.

Mit kell tennie?

Alig néhány másodperc az egész, hogy Ön is jelentős jövedelemre tegyen szert!

1.lépés: Regisztráljon az alábbi űrlap segítségével vagy hívja a +36 30 625 6183 telefonszámot.

2.lépés: Ezt követően postai úton elküldjük Önnek az igényelt mennyiségű, személyes kódjával ellátott Korona Vásárlási Vouchert, amit át tud adni az ajánlottaknak.

3.lépés: Az ajánlottak ezzel a Voucherrel tudják igényelni az ajándék vásárlási utalványokat.

A beérkező Voucherekkel és az azon lévő kód segítségével tájékoztatást küldünk Önnek emailben. Az ajánlott életjáradéki vagy adásvételi szerződését követő 3 munkanapon belül pedig kifizetjük Önnek az Ajánlói Díjat és átadjuk az ajánlottnak a választott vásárlási utalványt. Ennyi az egész!

Halmozza az ajánlói összeget!

Biztosan számos nyugdíjas családtagja, barátja, szomszédja vagy ismerőse örülne a javaslatának. Nem kell közülük választania! Ajánlja a Programot bátran minden 65 év felettinek, ezzel Ön is jól jár, mert minden új szerződő partner után Önnek 70.000 Ft értékű Ajánlói Díjat, ajánlott ismerősének pedig egy 30.000 Ft értékű választható vásárlási utalványt (Tesco, Auchan, Spar, Penny, Aldi, Lidl, Ikea) adunk ajándékba!

Sőt! 3 ajánlás után a 4-diktől, már extra összeget, 100.000 Ft-ot adunk Önnek ajánlásonként. Minél több ismerősének ajánlja Életjáradék Programunkat, annál többször adjuk örömmel az ajándékokat. 🙂

Szabályzat:
Az Ajánlói Díj Szelvények és a Korona Vásárlási Voucherek kizárólag az új szerződő partnerek után igényelhetők, akik felvételt nyertek a Programba és megkötötték az életjáradéki vagy adásvételi szerződést. Az Ajánlói Díj az ajánlott általi életjáradéki vagy adásvételi szerződés megkötésétől számított legkorábban 3 munkanapon belül, de legkésőbb 1 éven belül vehető át. A Korona Vásárlási Vouchert a választható üzletek utalványaira legkorábban az ajánlott általi életjáradéki vagy adásvételi szerződés megkötésétől számított 3 munkanapon belül, de legkésőbb 1 éven belül váltható be. Az Ajánlói Díj Szelvények és a Korona Vásárlási Voucherek készpénzre nem válthatók! Az Ajánlói Díj Szelvények és a Korona Vásárlási Voucherek más akciókkal vagy kedvezményekkel nem összevonhatók! Szerződő párok vagy házaspárok esetén egy Ajánlói Díj Szelvény, illetve egy Korona Vásárlási Voucher vehető igénybe. A Korona Vásárlási Vouchereket kizárólag a weboldalon feltűntetett üzletek utalványaira válthatók be. A változtatás jogát fenntartjuk!
Kérdése van? Hívja kollégánkat a +36 30 625 6183-as telefonszámon!

Kérjük, mindegyik mezőt töltse ki!

Hová küldhetjük a vouchereket?(Kötelező)
GDPR(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

HÁLÁSAK VAGYUNK AZÉRT, HOGY EGYRE NAGYOBB SZÁMBAN AJÁNLANAK MINKET! KÖSZÖNJÜK!

Éljen az előnyökkel, iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • A feliratkozással 10.000 Ft értékű vásárlási kupont is nyerhet
  • Értesüljön a legfontosabb híreinkről, akcióinkról
  • Nem maradjon le kedvezményeinkről, csomagajánlatainkról

Részletek: Az új feliratkozók között minden hónapban kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű vásárlási kupont, amely az alábbi üzletek valamelyikében váltható be. (Tesco, Auchan, Spar, Penny, Lidl, Aldi, Ikea)

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.