Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan teremtheti meg anyagi biztonságát és jólétét a Korona Életjáradék Programmal:

TÁJÉKOZTATÁS

1. lépés

Telefonon, majd azt követően személyesen is teljes körű tájékoztatást adunk a szolgáltatásunkról annak érdekében, hogy megismerhesse a folyamatot, valamint ki tudja választani a legjobb kifizetési módot.

Mindezt elköteleződés nélkül, díjmentesen.

ÉRTÉKELÉS ÉS SZÁMÍTÁS

2. lépés

A régi gyakorlattal ellentétben társaságunk a tényleges piaci ár megállapítását kéri a szakértőktől, hogy Önnek a legmagasabb járadéki összeget tudjuk megállapítani. A megállapított piaci érték, valamint egyéb adatok alapján kiszámítjuk, mekkora egyszeri, nagyobb összegű, valamint ehhez milyen nagyságrendű rendszeres havi járadékot kaphat.

AJÁNLATTÉTEL

3. lépés

A rugalmas konstrukcióinknak köszönhetően Ön több ajánlat közül is választhat! Eldöntheti, hogy a kezdeti kifizetés mekkora értéken kerüljön meghatározásra. Természetesen a havi életjáradék összegét ehhez mérten állapítjuk meg.

Az ajánlatok értékelését és a szerződéssel járó feltételek megismerését követően Ön szabadon, valamint díjmentesen dönthet azok jóváhagyása mellett vagy ellen.

SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS KIFIZETÉS

4. lépés

Miután az igényeihez kialakított konstrukciót és feltételeket Ön jóváhagyta, megtörténhet az ügyvéd vagy közjegyző előtt a konstrukció szerinti szerződés aláírása, ellenjegyzése. Ezzel egyidejűleg az egyszeri magas összegű járadék vagy vételár kifizetése, valamint jogainak és biztosítékainak földhivatali bejegyzése.

FOLYÓSÍTÁS

5. lépés

EXPRESSZ Életjáradék csomag esetén a teljes vételár a szerződés aláírásakor folyósításra kerül. Életjáradéki konstrukciók esetében az egyösszegű életjáradék szintén a szerződés aláírásakor kifizetésre kerül, valamint a meghatározott havi életjáradék összege, minden hónap 5. munkanapjáig kerül átutalásra a bankszámlájára, mindezt úgy, hogy Ön továbbra is a jól megszokott otthonában élhet és élvezheti a választott konstrukciók nyújtotta anyagi biztonságot és jólétet.

A tájékoztatást, az igények felmérését, a helyszíni szemlét és a konkrét ajánlatot Ügyfeleink elköteleződése nélkül vállaljuk. Az ingatlan értékbecslését, a személyre szabott ajánlat kidolgozását, a teljes körű ügyintézést, valamint a jogi háttér biztosítását szintén díjmentesen biztosítjuk. Sőt, még a feltételrendszert is leegyszerűsítettük, hogy minél több nyugdíjas élhessen ezzel a kivételes lehetőséggel.

Referenciák

Éljen az előnyökkel, iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • A feliratkozással 10.000 Ft értékű vásárlási kupont is nyerhet
  • Értesüljön a legfontosabb híreinkről, akcióinkról
  • Nem maradjon le kedvezményeinkről, csomagajánlatainkról

Részletek: Az új feliratkozók között minden hónapban kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű vásárlási kupont, amely az alábbi üzletek valamelyikében váltható be. (Tesco, Auchan, Spar, Penny, Lidl, Aldi, Ikea)

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.