Megmutatjuk, hogy milyen kifizetési lehetőségekkel teremthet anyagi biztonságot és jólétet a Korona Életjáradék Programmal!

EXPRESSZ
Expressz életjáradék csomag piktogram
EXPRESSZ Egyösszegű csomag
Egyszeri, magas összegű kifizetés, amely a lakóingatlan piaci értékének adott százaléka.Egyszeri, magas összegű kifizetés, amely a lakóingatlan piaci értékének adott százaléka.
Gyakori eset, amikor egyszeri, nagyobb tőkére van szükség. Erre kiváló megoldás ez a konstrukció, hiszen azonnal, a szerződéskötéssel egyidejűleg, egy összegben kerül kifizetésre az ingatlan piaci értékének adott százaléka.Gyakori eset, amikor egyszeri, nagyobb tőkére van szükség. Erre kiváló megoldás ez a konstrukció, hiszen azonnal, a szerződéskötéssel egyidejűleg, egy összegben kerül kifizetésre az ingatlan piaci értékének adott százaléka.
Hogyan igényelhető?
KOMBINÁLT
Kombinált életjáradék csomag piktogram
KOMBINÁLT Életjáradék csomag
Egyszeri, nagyobb összegű kifizetés, és ezt követően havi folyamatos életjáradék biztosítása.Egyszeri, nagyobb összegű kifizetés, és ezt követően havi folyamatos életjáradék biztosítása.
Ez egy kombinált konstrukció, amely azonnali, egyösszegű kifizetés mellett, folyamatos havi életjáradéki összeget biztosít egészen élete végéig. Egyedülálló konstrukciónknak köszönhetően Ön választhat, hogy a kezdeti kifizetés mekkora értéken kerüljön megállapításra. Természetesen a havi életjáradék összegét ehhez mérten állapítjuk meg.Ez egy kombinált konstrukció, amely azonnali, egyösszegű kifizetés mellett, folyamatos havi életjáradéki összeget biztosít egészen élete végéig. Egyedülálló konstrukciónknak köszönhetően Ön választhat, hogy a kezdeti kifizetés mekkora értéken kerüljön megállapításra. Természetesen a havi életjáradék összegét ehhez mérten állapítjuk meg.
Hogyan igényelhető?
KLASSZIKUS
Klasszikus életjáradék csomag piktogram
KLASSZIKUS Életjáradék csomag
Egyösszegű befizetés nélkül, de extra magas összegű, havi folyamatos életjáradék biztosítása.Egyösszegű befizetés nélkül, de extra magas összegű, havi folyamatos életjáradék biztosítása.
Ebben a konstrukcióban egyösszegű kifizetés nélkül, ugyanakkor extra magas, élethosszig tartó életjáradéki díjat kap minden hónap 05-én, egészen élethosszig.Ebben a konstrukcióban egyösszegű kifizetés nélkül, ugyanakkor extra magas, élethosszig tartó életjáradéki díjat kap minden hónap 05-én, egészen élethosszig.
Hogyen igényelhető?

PRÉMIUM KIFIZETÉS

Amennyiben a jövőben szándékában áll az ingatlanból kiköltözni (pl.: otthonba költözne), ebben az esetben jelezze felénk, mert egy egyszeri, nagy összegű PRÉMIUMBAN is részesül a megállapított egyszeri és havi életjáradék kifizetéseken felül.

 

CSALÁDTAGJÁVAL VAGY ISMERŐSÉVEL KÖTNE ÉLETJÁRADÉKOT?

Számos esetben kérik szakértői segítségünket abban a helyzetben, amikor egy nyugdíjas személy ismerősével vagy rokonával, akár jól ismert szomszédjával szeretne életjáradéki szerződést kötni. Ritka esetben vannak tisztában azzal, hogy mennyit ér az ingatlanuk, mennyi járadékot kérjenek, milyen garanciák és biztosítékok kellenek, vagy éppen milyen jogszabályoknak kell megfelelni, ki és milyen költségeket vállaljon ahhoz, hogy mindkét félnek hosszútávon is biztonságos és megnyugtató legyen.

Az életjáradéki szerződés bizalmi szerződés, ugyanakkor élethosszig tartó jogviszony! Egy minden szempontból átgondolt, valamint előnyös és biztonságos szerződés megkötéséhez is kérje szakembereink segítségét akkor is, ha ismerősével szeretné megkötni azt!

Sőt, ilyen esetekben további jelentős kedvezményeket is biztosítunk!

 

VÁLÓFÉLBEN LÉVŐKNEK

Gyakran találkozunk olyan esetekkel, ahol 65 év feletti házasok vagy élettársak közös ingatlannal rendelkeznek, de szeretnének gyorsan és kíméletesen elválni egymástól. Az ilyen helyzetek diszkrét kezelésére kiválóan alkalmas az EXPRESSZ csomagunk, amelynek segítségével egyikük az ingatlant élethosszig tudja haszonélvezettel birtokolni, míg a másikuk a kapott vételárból új otthont, azzal új életet tud kezdeni.

 

ALAKÍTSA SAJÁT IGÉNYEI SZERINT

 Válasszon szabadon csomagajánlataink közül, valamint lehetőséget biztosítunk az igények szerinti változtatásra is. Ennek köszönhetően például Ön döntheti el, hogy a kezdeti kifizetés mekkora összegben kerüljön megállapításra. Természetesen a havi életjáradék mértékét ehhez viszonyítva állapítjuk meg.

Referenciák

Éljen az előnyökkel, iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • A feliratkozással 10.000 Ft értékű vásárlási kupont is nyerhet
  • Értesüljön a legfontosabb híreinkről, akcióinkról
  • Nem maradjon le kedvezményeinkről, csomagajánlatainkról

Részletek: Az új feliratkozók között minden hónapban kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű vásárlási kupont, amely az alábbi üzletek valamelyikében váltható be. (Tesco, Auchan, Spar, Penny, Lidl, Aldi, Ikea)

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.