Rólunk

Magyarország nyugdíjak tekintetében nem áll jól, sőt, még csak meg sem közelíti az Uniós átlagot. Ennek okán a nyugdíjasok részéről egyre nagyobb igény mutatkozik egyéb bevételi források lehetőségére. Erre kínál hosszú évek óta biztonságos megoldást, a ma már Korona Támogatói Programok Zrt., egyedi és innovatív Életjáradék Programja, ami amellett, hogy rendszeres támogatást és anyagi biztonságot nyújt, még azt is garantálja, hogy Ön a megszokott környezetében, saját otthonában élhet élete végéig a számos jogi garancia biztosítása mellett!

Motivációnk

A magyar nyugdíjasok életszínvonalának javítása, valamint eszközt és egyben lehetőséget biztosítani számukra a gondtalan időskor megteremtéséhez.

Kik vagyunk?

Horváth Gábor

Horváth Gábor

A Korona Támogatói Programok Zrt., a Közösségi iBázis Kft. és az Otthonpark Bt. tulajdonosa, ügyvezetője.

Az elmúlt két évtizedben a szakma számos területén kamatoztattam tudásomat, vezetői és vállalatirányítási gyakorlatot szereztem, a tapasztalataimat több mint egy évtizeden át képzéseken osztottam meg, adtam tovább másoknak.

Büszkeséggel tölt el, hogy Programjainkkal, különösen a Korona Életjáradék Programmal, hozzájárulunk a szép korú emberek életszínvonalának növeléséhez és szebbé tesszük nyugdíjas éveiket!

Németh László

Németh László

A Korona Támogatói Programok Zrt. értékesítési igazgatója, a Gála Invest Kft. tulajdonosa, ügyvezetője.

Szakmai pályafutásom egészen 2004-ig nyúlik vissza. Kezdeti években szerzett tapasztalatokat követően, 2007 és 2015 között irodavezetőként, értékesítési divíziót vezettem.

2011-ben megalapítottam ingatlanbefektetésekkel foglalkozó vállalkozásomat is, a Gála Invest Kft.-t. Hiszem, hogy cégcsoportunkkal és elhivatottságunkkal az életjáradékos jogügyletek lebonyolítását maximálisan biztonságossá, egyszerűvé és egyben élhetővé tesszük az igénylőink legnagyobb megelégedésére.

Rövid történetünk

2010-es évek elejétől már egyre nagyobb számban jelentkeztek azon kérések, amelyek haszonélvezettel terhelt, az az lakott ingatlanok komplex ügyvitelét kívánták tőlünk. Már közel 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, 2017-ben döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk közösségi szervezetünket is, a Közösségi iBázis Kft.-t annak érdekében, hogy a magyar nyugdíjasok életszínvonalának emelésében, valamint anyagi jólétükben markáns segítséget tudjunk nyújtani szolgáltatásunkkal, a Korona Életjáradék Programmal.

Az elmúlt hosszú évek kitartó munkájának és az Önök bizalmának köszönhetően, Életjáradék Programunk évről évre egyre nagyobb sikert aratott. Ennek okán 2021-ben megalapítottuk a Korona Támogatói Programok Zrt.-t, hogy bővülő Programjainkkal az Önök igényeit a mindig változó piacon is maximálisan helyt állva, a legszélesebb körben, a lehető legbiztonságosabban és a legjobb feltételek mellett szolgálhassuk ki.

Hisszük, hogy a Korona Támogatói Programok Zrt. égisze alatt vállalkozásaink egyesítésével, valamint számos együttműködő partnerünkkel összefogva, továbbra is a legfőbb jó szerint hozzájárulhatunk Programjainkkal az időskor gondtalan megéléséhez. Hálásak vagyunk a hosszú évek alatt nyújtott megtisztelő bizalmukért, amely még inkább motivál bennünket és továbbra is teljes elhivatottsággal azon dolgozunk, hogy az Önök élete még teljesebb lehessen!

Korona Támogatói Programok Zrt. csapata

Vezető partnereink

Ferencz Zsolt vezető tanácsadó
Ferencz Zsolt
vezető tanácsadó

Galántai Szilvia - Vezető tanácsadó
Galántai Szilvia
vezető tanácsadó

Potocnik Margit
Potocnik Margit
Vezető tanácsadó

Battai Hajnalka
Battai Hajnalka
Kreatív igazgató

Dr. Bajmóczy Szilvia
Dr. Bajmóczy Szilvia
Ügyvéd

Együttműködő partnereink

Ibázis logo
Otthonpark logo
Gala Invest logo

Éljen az előnyökkel, iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • A feliratkozással 10.000 Ft értékű vásárlási kupont is nyerhet
  • Értesüljön a legfontosabb híreinkről, akcióinkról
  • Nem maradjon le kedvezményeinkről, csomagajánlatainkról

Részletek: Az új feliratkozók között minden hónapban kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű vásárlási kupont, amely az alábbi üzletek valamelyikében váltható be. (Tesco, Auchan, Spar, Penny, Lidl, Aldi, Ikea)

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.