Korona Törődés Program logo

Már hosszú évek óta, hagyományként támogatunk szervezeteket, alapítványokat. Idén a 25. jubileumát ünneplő Mosoly Alapítványra esett a választásunk, akik olyan gyerekeket és családokat segítenek, akik súlyos betegség vagy trauma miatt életük legnehezebb időszakát élik. A Mosoly Alapítvány célja, hogy szakembereik segítségével ingyenes és rendszeres lelki támogatást nyújtsanak az arra rászorulók részére és enyhítsék az egészségügyben tapasztalható kapacitáshiányt.

Mosoly Alapítvány logo

A betegség által okozott válságos időszakban és az azt követő rehabilitáció alatt az alapítvány terapeutái a játékterápia, a gyermekpszichodráma, a meseterápia, valamint a zene- és művészetterápia módszereivel közelítenek a gyerekekhez. A különböző módszerek mind egy célt szolgálnak, a beteg gyerekek betegséggel történő megküzdésének támogatását.

Mosoly terápiák jelenleg Budapesten, Pécsett és Debrecenben érhetők el. Az alapítvány fő célcsoportjai a súlyosan beteg (onkológiai, hematológiai betegségek), a krónikusan beteg (epilepszia, diabetes), a pszichés zavarokkal (evészavar, depresszió) és a pszichoszomatikus zavarokkal küzdő gyerekek.

TÁMOGATÁSÁVAL SEGÍTI A HOSSZANTARTÓ ÉS KRÓNIKUS BETEG GYEREKEK GYÓGYULÁSÁT ÉS AZ ALAPÍTVÁNY STABILITÁSÁT, MELLYEL BIZTOS JÖVŐT AD TERÁPIÁS MŰKÖDÉSÜKNEK.

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Bankszámlaszámuk: 12001008-00101932-00100001

Pénzadományodat eljuttathatod bankkártyás utaláson keresztül is:

https://mosolyalapitvany.hu/hu/segiteni-szeretnek/penzbeli-tamogatas/#eseti

www.facebook.com/mosolyalapitvany

www.mosolyalapitvany.hu

Kérdéseivel keresse Dornbach Borbála adományszervezőt a dornbach.borbala@mosolyalapitvany.hu e-mail címen vagy a +36 30 343 3876-os számon!

TÁMOGASSUK EGYÜTT A MOSOLY ALAPÍTVÁNYT!

Tavaly a péceli Varázskulcs Egyesületre esett a választásunk, akik 8 állandó önkéntessel, a szegénységből jövő, nehéz sorsú gyermekeket segítik. Kulturális és szabadidős programokat, nyári táborokat és heti három alkalommal fejlesztő foglalkozásokat szerveznek a gyerekeknek, és segítik őket tanévkezdésben is, ezáltal esélyt adva egy teljesebb, a szüleiknél gondtalanabb életre. Hiszen minden gyermeknek jár a boldogság!

TÁMOGASSA ÖN IS A VARÁZSKULCS EGYESÜLET EGY-EGY PROJEKTJÉT VAGY LEGYEN TÁMOGATÓJUK HOSSZÚ TÁVON!

Bankszámlaszámuk: 11708104-21453867-00000000

facebook.com/varazskulcskozosseg

varazskulcskozosseg.hu

Kérdéseivel keresse Battai Esztert a varazskulcskozosseg@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 475 1552-es számon!

TÁMOGASSUK EGYÜTT A VARÁZSKULCS EGYESÜLETET!

Éljen az előnyökkel, iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • A feliratkozással 10.000 Ft értékű vásárlási kupont is nyerhet
  • Értesüljön a legfontosabb híreinkről, akcióinkról
  • Nem maradjon le kedvezményeinkről, csomagajánlatainkról

Részletek: Az új feliratkozók között minden hónapban kisorsolunk egy 10.000 Ft értékű vásárlási kupont, amely az alábbi üzletek valamelyikében váltható be. (Tesco, Auchan, Spar, Penny, Lidl, Aldi, Ikea)

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.